Politica de Retur

În cazul în care dorești să returnezi un produs, te rugăm să ne contactezi la numărul de telefon 0764 765 765 pentru a găsi modalitatea cea mai ușoară de a face acest lucru.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). În cazul în care aceste aspecte nu sunt respectate, retururile nu vor putea fi acceptate.

Poți solicita returul de produse pentru următoarele situații:

1. Produsul livrat nu este conform cu specificațiile de pe site-ul www.usblovebox.com

Dacă produsul comandat se dovedește a nu fi conform cu specificațiile din oferta noastră, poți solicita returnarea acestuia pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, vei plăti diferența, respectiv dacă valoarea este mai mică, vei primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de Usb Love Box.

2. Produsul livrat este nefuncțional în primele 24 de ore de la recepție sau coletul prezintă deteriorări

Dacă produsul primit deteriorat în primele 24 de ore de la recepția efectivă, poți reclama acest lucru și solicita returnarea produsului în acest termen, în vederea înlocuirii cu un produs nou. 

3. Produsul livrat nu este cel comandat

Daca ți s-a livrat alt produs decât cel comandat te rugăm să semnalezi în termen de 24 ore acest lucru pentru a returna produsul și pentru a fi înlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur și transport al produsului corect vor fi suportate de Usb Love Box.

4. Renunțarea la cumpărare

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 30 zile de la primirea produsului, conform OUG. 34/2014.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). În cazul retururilor, produsele returnate trebuie să nu prezinte urme de uzură sau urme de deteriorare (lovituri, zgârieturi, scursuri, etc.). În cazul în care aceste aspecte nu sunt respectate, retururile nu vor putea fi acceptate. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 zile de la retur.

Nu se pot accepta retururi pentru produsele comercializate în regim de produse personalizate care au fost personalizate conform solicitării tale și pentru care tu ți-ai exprimat acceptul în scris sau prin plasarea comenzii.

Fotografiile de pe site au caracter informativ.

Toate produsele noastre beneficiază de garanție!

Garanția se oferă în baza facturii comerciale.

Stick-urile defecte nu se repară, se înlocuiesc cu altele noi.

Nu oferim garanție pe informațiile de pe stick (poze/filmare/etc.), vă recomandăm copierea informațiilor pe minim două stick-uri.