Cutie din lemn pentru stick și poze

Unde au ajuns produsele Usb Love Box?

Uneori mă întreb pe unde au ajuns cutiuțele noastre. Dacă sunt păstrate undeva la vedere sau uitate în “lada cu amintiri”. Ori poate... reutilizate în alt scop?

Cutie nunta

Sursă foto: Pinterest

Zilele trecute trebuia să fotografiez un botez la care în urmă cu 1 an am fost la părinți să le pozăm nunta. Bineînțeles, ca și toți clienții noștri, au primit și ei un stick și o cutie cadou doar pentru ei, personalizate cu numele lor și data evenimentului, iar în interior câteva poze 10x15.

Când am intrat în casă pentru a-l surprinde în câteva cadre pe cel mic, am fost plăcut surprinși să ne vedem produsele la loc de cinste. Stăteau frumos pe mobila din living, unde practic întâmpinau toți oamenii care le călcau pragul. Vom fi sinceri cu tine când îți spunem că ne-am bucurat să le vedem acolo. Ne-am bucurat să vedem că oamenii le prețuiesc la fel de mult cum facem noi. Poate chiar mai mult având în vedere ce încărcătură emoțională reprezintă aceste produse pentru ei.

Cutie personalizata

Sursă foto: Google Photo

Trimite-ne pe mail (usblovebox@gmail.com) sau pe WhatsApp (0764 765 765) poze de la clienții tăi și produsele Usb Love Box. Suntem curioși pe ce tărâmuri magice au ajuns, ce povești au auzit și în mâinile cui au fost primite. 

Cutie stick
Sursă foto: Arhiva personală
Înapoi la blog