incredere in sine

Stima de sine în fotografie

Cu siguranță știi că nu toți oamenii sunt fotogenici, că nu toți oamenii sunt extrovertiți și că nu tuturor le place să fie în centrul atenției, cu atât mai mult nu în fața camerelor.

Dar ce facem totuși când aceștia sunt fix pionii principali?

Sigur ai fost la cel puțin un eveniment în care unul dintre miri, unul dintre părinte sau chiar o rudă foarte importantă nu știa cum să stea la poze. Sigur ai avut parte de ședințe foto de Crăciun, Paște sau cele de la terminarea clasei a 12-a și sigur era o persoană care nu știa cum și în ce fel să se așeze. Ne dorim momente imortalizate în fotografii, ne dorim ca peste ani și ani să revenim asupra lor seara la un pahar de vin sau dimineața când vin nepoții în vizită, dar ce facem când nu știm cum să stăm la poze?

Fiecare fotograf are stilul său de a poza, de a vedea lumea din perspectiva sa și prin obiectivul aparatului său foto.

Toți avem ceva unic în noi, ceva special și o scânteie care trebuie scoasă la iveală. Cine să o facă mai bine decât tine?

Ce ar fi dacă în timpul ședinței foto ai crea o mică petrecere? Muzică pe fundal, umorul tău să fie la maxim în acea zi (hai, știu că poți), baloane, recuzită, fumigene colorate și orice este nevoie pentru a crea un decor și un ambient plăcut.

Nu uita că tu îi oferi încredere de sine și tu poți face o poză cât o mie de cuvinte dacă ai puțină răbdare.

Înapoi la blog