Produse pentru fotografi și videografi de evenimente

Pack your work

Produsele fizice… un moft, o plăcere sau o necesitate?

Depinde din ce perspectivă privim. Cu siguranță că suntem cu toții de acord că iubim să primim ceva palpabil, că ne place în aceeași măsură să dăruim, dar că poate nu întotdeauna ne facem timp. Timp să căutăm ceea ce se potrivește.

Cu ajutorul produselor Usb Love Box ai scăpat de orice grijă. Produse de calitate, personalizate după bunul plac și special realizate pentru fiecare eveniment în parte.

Fă-te remarcat și oferă mai mult decât își pot clienții tăi imagina. Pune valoare pe ceea ce faci și împachetează-ți munca diferit. La final poți adăuga o panglică colorată în stilul decorului de la eveniment sau poți pune câteva petale de flori în cutie pe lângă poze și stick.

Îndeamnă-i să așeze cutia undeva la vedere, poate chiar pe mobila din sufragerie, și lasă lumea să întrebe de tine. Și de munca ta!

Pe lângă diferitele workshop-uri la care te încurajăm să participi pentru a-ți îmbunătăți stilul de a fotografia, de a edita sau de a comunica cu clienții finali, ce-ar fi dacă în acest an ai pune mai mult accent și pe materialul fizic pe care îl poți oferi mirilor tăi?

E dimineață, te întâlnești cu Mara și Adrian și nu mergi cu mâna goală. Ai o punguță frumos împachetată, o cutie din sticlă Rose prin care se văd reflexiile soarelui atât de frumos, un stick din crystal Rose care are numele lor pe ea și în interiorul cutiei câteva poze în format 10x15. Ei deschid entuziasmați pachetul, o lacrimă se revarsă pe obrazul miresei și se uită atât de entuziasmați. Parcă evenimentul a fost ieri! Simți emoția lor, nu-i așa?

Cutie pentru stick

Știi vorba aceea: Ce-i în mână, nu-i minciună. La fel și în cazul acesta. Pe lângă trimiterea unui link online, ce-ar fi să le oferi ceva de care se pot bucura peste ani și ani? Ceva ce pot vedea zilnic în căsuța lor și să își amintească cu drag de tine.

Înapoi la blog