obiceiuri sanatoase in timpul evenimentelor

Importanța somnului în plin sezon

Heya

Ce mai faci, cum ești? Ne mișcăm cu pași repezi și uite ce repede trece timpul… Suntem aproape  la jumătatea sezonului de evenimente.

Somnul e foarte important și trebuie să fie unul de calitate. Dar cum ajungem să avem un somn de calitate când week-end-urile sunt pline, iar în timpul săptămânii fugim de colo până colo să mai edităm câteva poze și clipuri, să ne mai întâlnim cu o pereche de miri, să mai realizăm o ședință foto, să mai mergem la alte evenimente extra. Oh și nici nu am pomenit de timpul petrecut cu familia și cu prietenii, curățenia de prin casă, gătitul și sportul? Haha, nu facem suficient sport în timp ce realizăm cele mai inedite și creative poze?

Probabil știi deja teoria, dar cu practica e mai greu, nu? :P

Nu suntem experți și nici profesioniști în acest domeniu, dar suntem aici să te ajutăm pe tine, pe tine și pe tine. Dar cel mai important: să ne ajutăm pe noi să ne clarificăm ideile.

Uite câteva idei care te-ar putea ajuta cu privire la calitatea somnului:

  • În timpul săptămânii respectă cele 8 ore de somn / noapte
  • Bea suficientă apă pentru a te hidrata corespunzător
  • Înainte de somn încearcă să elimini activitatea pe PC / telefon
  • Trezește-te devreme pentru a reuși să îndeplinești cât mai multe task-uri în prima parte a zilei
  • Alege un fruct în locul unui snack nesănătos
  • Obosește-ți mintea cu o lectură fascinantă pentru tine
  • Respectă cele 30 minute de sport zilnic, iar corpul tău îți va da semnale singur când e momentul de odihnă
  • Ia o mică pauză în timpul zilei și fii recunoscător pentru tot ce ai
  • Dacă ai posibilitatea de a alege între un eveniment de seară și unul de zi, alege-l pe cel de zi care îți va permite să ajungi acasă mai rapid

Amintește-ți mereu că și tu le oferi celor din jur energie și bună dispoziție, iar pentru a face asta ai nevoie să fii cu bateriile încărcate la maxim.

Balanța este cea care ne ajută și ne va ajuta întotdeauna. Nu uita că timpul nu stă pe loc și nu te așteaptă. În goana după toate sarcinile zilnice, nu uita să te bucuri de fiecare moment la maxim și să trăiești fiecare zi ca și cum ar fi ultima.

Ce folosești tu în sezonul de evenimente pentru a nu ajunge un zombie la finalul zilelor?

Înapoi la blog