Cutie usb pentru poze si stick

Importanța fotografiilor în format fizic

Poate te întrebi cum păstrau părinții noștri amintiri cu oamenii dragi? Foarte simplu. Imortalizau fiecare moment important și îl developau. Cu siguranță avem cu toții cel puțin o fotografie 10 x 15, sau orice altă dimensiune, undeva prin casă.

Dacă îți rogi familia, sigur vor aduce cel puțin două, trei albume foto cu pozele lor. Vei vedea acolo ieșiri în aer liber, mulți prieteni, zile de naștere și multă distracție, o ședință foto de la o stare civilă, o nuntă sau câteva poze cu tine de când erai mic și fără… haine. Îți mai amintești poza aia, da? Haha!

Cât de frumos îți povestesc despre fiecare detaliu din poză, ce frumos se înseninează chipul lor când revăd pozele. De ce să nu facem asta mai des?

Găsești acolo poze cu tine pe masă suflând în lumânările din tortul de ziua ta, prima serbare la grădiniță, câteva poze cu tine și toate animăluțele de la țară. Poți să reiei șirul evenimentelor atât de ușor.

Păstrând pozele în format fizic, ele devin tangibile și putem fi siguri că vor fi arhivate și menținute de-a lungul timpului. Nu numai că ne putem bucura de momentele și amintirile noastre importante oricând dorim, dar acestea sunt păstrate și protejate de riscul distrugerii cauzate de tehnologie.

Păstrarea fotografiilor în format fizic oferă și o șansă de a împărtăși aceste amintiri cu alții, să le oferim ca un cadou sau să le transformăm în decorațiuni interioare personalizate. De asemenea, albumul foto poate deveni o moștenire de familie pentru generațiile viitoare, păstrând amintirea momentelor importante și a celor dragi.

Dacă ar fi să asociezi un miros, un gust sau un mic lucru cu o amintire specială din copilăria ta, care ar fi acela?

Hai să facem pozele în format fizic cool din nou!:)

Înapoi la blog