Calatorie

Dimineața de după eveniment

Dacă în articolul precedent discutam despre somn și importanța acestuia, ce facem atunci când corpul nostru ne dă semnale clare că are nevoie de o pauză și somnul nu prea ajută?

Ce ar fi dacă am schimba puțin lucrurile și am decide spontan să facem un mini trip? Poți alege 3 zile de stat la țară cu familia, în liniște, unde poți afla poveștile fascinante ale bătrânilor, istoria satului sau pur și simplu să bei o cană de lapte proaspăt muls. Poți alege un oraș din România sau chiar unul din afară, un zbor de câteva ore te poate duce într-o destinație vis.

Hai să ne imaginăm că e luni dimineața, ai editat o parte din pozele din week-end pentru a le posta pe rețelele de socializare, bei o cafea caldă, dar puternică, iar la ora 12 îți împachetezi în grabă 5 tricouri, două cămăși și 3 perechi de pantaloni. Ai luat și o pereche de ochelari de soare, un SPF, o carte și ai plecat. Deodată te vezi în alt loc, iar ochii tăi deja capturează tot. Iei rapid camera ca să surprinzi câteva momente, tragi aer puternic în piept și îți lași pașii să te ghideze.  Ce bine se simte, nu? De ce să nu facem din asta o realitate?

Ia persoana dragă cu tine ori un prieten cu care te simți în largul tău și o dată pe lună, cel puțin, ia o pauză de la tot și pentru 3 zile fă altceva. Altundeva. Pune sângele în mișcare și dă viață unor povești de neuitat și perfecte de povestit nepoților.

Hai să învățăm să combinăm utilul cu plăcutul și munca cu distracția.

Te așteptăm cu drag pe rețelele de Social Media să ne spui cum te deconectezi de la muncă și cum te reconectezi cu tine și cu ceilalți.

Înapoi la blog