cutie stick si poze

De la dorință la produsul final

Să știți că nu e întotdeauna ușor să dezvolți noi produse.

Ai o mie de idei, dar parcă nici una. Îți plac toate, dar parcă totuși lipsește ceva. Ai vrea să fie mai mare sau mai închisă la nuanță, să aibă un anumit sistem de închidere sau un anumit material. Unde mai pui că ai vrea să fie o cutie unică și fără pereche? Ah, gânduri și iar gânduri.

Apoi te trezești că faci zeci de teste, că întotdeauna mai ai ceva de modificat că parcă nu e ca și în mintea ta. Haha, știi la ce ne referim, așa e?

La fel și cu pozele sau filmările. Ai dori un anumit edit, un anumit unghi, lumina mai slabă, ori un anumit detaliu. Apoi cauți o melodie, ai un refren în minte, dar nu se potrivește. Te pui și cauți altceva și altceva. 

Într-un final apare rezultatul. Totul este perfect! 

Toate se așază cum trebuie, trebuie doar să avem răbdare și să ne oferim timp pentru fiecare proiect și idee în parte. 

Așa au luat naștere ultimele produse apărute pe site și suntem foarte recunoscători și bucuroși pentru această etapă. Au ieșit exact ca-n visele noastre! 

Și pentru că nu ne dorim să îți umplem capul cu multe produse, am decis să le luăm treptat. 

Noua cutie din lemn cu loc pentru stick și poze are un capac din plexiglas care îți permite să vezi atât de ușor interiorul cutiei. Fiecare emoție va fi trăită iar și iar, cutia păstrându-se atât de bine în timp și devenind tot mai valoroasă odată cu trecerea zilelor, săptămânilor... anilor.

P.S. Rămâi pe aproape pentru că mai avem câteva care urmează să apară.  Acum sunt în ”cuptor”. Hihi!

Înapoi la blog