cutie placaj pentru stick usb

Cutie din placaj pentru stick-ul tău

Cauți ceva deosebit pentru livrarea fizică a materialelor foto-video și nu știi încotro să o apuci? La noi găsești soluția!

Ne dorim mereu altceva. Ne dorim mereu ceva mai bun, mai frumos, mai de calitate. Ne dorim mereu ceva inedit, ceva nemaivăzut. Poate nu reușim întotdeauna, dar fii sigur că încercăm. 

Suntem și noi la rândul nostru clienți și ne dorim ca tot procesul să fie unul lin, ușor și rapid. Ne dorim și noi ca produsele de pe internet să fie la fel și în realitate (aviz Instagram vs realitate, haha, știi și tu despre ce vorbim), tocmai de aceea muncim cât de mult se poate pentru a ajunge la produse de top. 

Azi îți prezentăm un alt produs iubit, realizat cu multă muncă și pasiune în foarte multe ore de căutare și de reactualizare. Ne-am dorit o cutie ușor altfel, ne-am dorit un produs special. Se deschide ca și o cărticică și în interior găzduiește cele mai frumoase și emoționante povești de iubire

Fabricată în România, cutia din placaj are un spațiu suficient astfel încât poți să adaugi liniștit două stick-uri usb. Vezi aici unul dintre stick-urile noastre. 

Ce mai aștepți? Hai la cumpărături și realizează cele mai interesante pachete promoționale pentru clienții tăi. Pune accent pe brand-ul tău și clienții vor fi tot mai fericiți și cel mai important... tot mai mulți. 

Te așteptăm cu drag pe rețelele noastre de socializare unde putem schimba idei, împărtăși experiențe și lega o nouă prietenie. 

Înapoi la blog