productivitate fotografi de nunta

Cum stai cu productivitatea?

Suntem într-o perioadă în care toată lumea își dorește să facă cât mai multe și într-un timp cât mai scurt. Cu toții avem zile foarte nebune, cu 15 task-uri, și dacă s-ar putea să facem 5 în același timp ar fi… MI-NU-NAT!

Încet-încet și noul sezon de evenimente își face apariția și știm cu toții ce zile urmează. Ședințe foto înainte de eveniment, ședințe foto în timpul evenimentului, ședințe foto trash the dress, muuuuuuuuulte ore de editat, întâlniri cu mirii sau părinții micului botezat, înapoi la editat. Și am pomenit de somn? Ah, în plin sezon devine un lux. Hai să ne ocupăm încet de perioada care urmează.

Poate îți place să îți notezi de cu seară în notițele din telefon tot ce îți dorești să bifezi în următoarea zi sau preferi dimineața din ziua respectivă în timp ce îți savurezi cafeaua ori ceaiul aromat, să notezi To do list-ul din ziua respectivă într-o agendă frumos datată sau pur și simplu pe un bilețel.

Noi îți propunem câteva aplicații pentru telefon care îți vin în ajutor.

  • Evernote: te ajută să îți organizezi cât mai eficient spațiul de lucru, să îți faci ordine în idei și documente, chitanțe, facturi, contractele cu mirii.  Aplicația îți permite și sincronizarea mai multor dispozitive, astfel încât vei putea continua activitatea începută la studio, pe tableta de acasă sau de ce nu pe smartphone în drum spre un alt eveniment.
  • Todoist – Ar fi ideal dacă am avea zilnic o listă cu lucrurile care trebuie făcute pe care să o ai mai tot timpul la îndemână. Cu toate acestea puțini o avem în permanență cu noi. Astfel, aplicația Todoist îți vine perfect în ajutor. Aceasta te ajută să îți organizezi sarcinile cu sub-foldere, pe diferite culori în funcție de importanța lor. Îți amintești când ai zis că te întâlnești cu 2 perechi de miri la aceeași oră și în aceeași zi? Hopa! Aplicația te poate ajuta să te organizezi mai bine, ea se sincronizează cu toate dispozitivele Android
  • SimpleNote – este o aplicație pentru iOS, perfectă pentru notițe. Îți poți realiza un ”To do list” pe care să îl ai mereu la îndemână. La fel ca și aplicațiile anterioare, și aceasta se sincronizează cu alte device-uri. Mergi la o întâlnire, ți-ai notat toate datele, acasă sau la birou deja le regăsești pe laptop.

Ai încercat vreuna din ele? Sau poate ne dai idei pentru altele?

Noi preferăm agenda clasică sau listele făcute pe un sticky notes, dar în zilele super aglomerate, apelăm și la notițele din telefon unde le bifăm în timp real, odată îndeplinite acele task-uri.

Tu ești genul de persoană care le face pe toate odată sau pe rând?

Înapoi la blog