cutie stick usb

Conferința Tell a Story, Aprilie 2023

A trecut deja o săptămână de la o experiență atât de plină de emoție, energie și voie bună. A fost pentru prima dată când echipa Usb Love Box a participat fizic la un astfel de eveniment. Ce frumos a fost!

Au fost două zile pline. Pline de idei, de curiozități, de întrebări și de dorința de a capta cât mai mult vizual și auditiv. Parcă oriunde te uitai mai vedeai ceva nou, iar cu orice persoană nouă cu care interacționai mai descopereai ceva.

Ne-am bucurat să ne întâlnim, să vă cunoaștem mai bine și să vedem ce oameni frumoși sunt în această comunitate.

Pe lângă informațiile de valoare primite în cadrul acestui eveniment, fiecare participant a plecat acasă cu un cod de discount din partea echipei noastre, iar premiul cel mare a fost câștigat prin tragere la sorți de către o domnișoară fotograf.

 Mulțumim tuturor pentru că ați interacționat cu noi și produsele noastre, că ați pus întrebări și am reușit să legăm noi prietenii sau să o consolidăm cu cei care ne știam doar din online.

Cu siguranță fiecare fotograf care a trăit această experiență poate să ateste că atmosfera a fost una foarte plăcută și că amintirile vor rămâne cu noi pe vecie.

Emoție. Cunoaștere. Informație. Putere. Pasiune

Am spus și vom mai spune acest lucru: suntem cea mai tare comunitate de oameni.

Mulțumim Julius Paul și întregii echipe pentru o astfel de conferință și pentru organizarea ca la carte. A fost super!

Înapoi la blog