Cutie pentru stick usb

Ce mai facem în perioada aceasta?

Poate te întrebai cu ce se mai ocupă cei de la Usb Love Box, ce mai meșteresc și cu ce mai vin nou. Mai pot veni cu ceva nou? Haha.

Sigur că da! Suntem în plină expansiune și suntem extrem de recunoscători de această perioadă. Sunt zile cu multă muncă, multe idei aplicate sau altele ”șterse”, cu agitație, stres, bucurii, emoții, dar la finalul zilei mereu ne spunem: am reușit.

Este o perioadă frumoasă și încărcată, nu trece zi în care să nu ne mai treacă o idee prin minte. Și ce bine că izvorul ideilor este nesecat!

Daaa! Pregătim noi produse și sigur te vor da pe spate așa că stai pe aproape. Avem din toate! Cutii și stick-uri Usb, care mai de care.

Muncim cu drag la dezvoltarea afacerii și ne dorim întotdeauna ca tu și clienții tăi să fiți 100% mulțumiți. Ne dorim calitate și produse premium, ne dorim să fii apreciat și lăudat de către miri, prin calitatea pozelor și a filmărilor tale, dar și prin atenția la detalii pe care o acorzi produselor fizice pe care le oferi. Ne dorim să își păstreze produsele primite de la tine ca pe un cadou inedit, să le expună în vitrină ca și la muzeu. Acolo se află unele dintre cele mai puternice emoții din viața unui om așa că merită un loc de onoare.

Ca și până acum, noile produse sunt și ele realizate cu multă iubire, multă atenție și multe ore de implicare. Sunt întotdeauna retușate de zeci de ori până să ajungă în forma finală la voi. Știi ce zicem nu?

Vor fi disponibile pe site în perioada imediat următoare așa că îți recomandăm să stai cu ochii pe site și pe rețelele noastre de socializare unde te ținem constant la curent cu noile proiecte. Ți-ai pornit notificările, da?

Înapoi la blog