Fotografi si videografi in sezonul evenimentelor

Ce mai facem cu timpul nostru?

În curând începe oficial sezonul evenimentelor, multă agitație, multe persoane în jurul nostru, multe task-uri de finalizat și în cel mai scurt timp. Hai să vedem ce putem face în acest an ca prin octombrie să fim încă...oameni. Haha!

1. Planifică-ți ziua
Programează mereu activitățile cele mai grele, dificile și cele pe care le amâni de mult timp în prima parte a zilei. Odată finalizate îți va fi mult mai ușor să te ocupi de celelalte.

2. Organizează-ți spațiul de lucru

Atunci când te pui pe editat, pune departe telefonul sau orice te poate întrerupe din productivitate. Golește biroul, pregătește o cafea sau un ceai aromat și spune-le familiei și celor apropiați că în intervalul orar stabilit de tine ești la birou și poți fi contactat doar pentru urgențe.

3. Delegarea sarcinilor
Știm cât de important este să muncim eficient și poza aceea motivațională de pe toate platformele de socializare "work smart, not hard" ne duce fix cu gândul la acest aspect. Delegă tot ce poți pentru a te ocupa cât mai serios și cu mintea limpede acolo unde este necesar, unde îți face plăcere și îți aduce ție plus valoare.

4. Ia o pauză
De câte ori te simți epuizat, agitat sau cu prea multe pe cap pur și simplu spune stop. Ia o pauză, pleacă din oras, ieși în natură, stai cu familia, uita-te la un film cu prietenii, ieși la alergat sau fă orice activitate te împlinește pe tine ca om. Pauzele fac bine, te încarcă pozitiv și îți vor aduce mai mult bine decât dacă ai sta până la epuizare.

Te așteptăm pe rețelele de socializare pentru a vedea tu cum te pregătești pentru sezonul de evenimente și ce faci concret ca să fii bine psihic, fizic și emoțional în acele luni de muncă intensă.

 

Hai pe Instagram

Hai pe Facebook

Hai pe Tik Tok. . 

 

Sursă foto: Google Imagini 

Înapoi la blog