Logo pe produse

Amprenta ta pe produsele noastre

De ce e important să investim timp și energie în brandul personal? De ce e important să livrăm și produse fizice pe lângă link-urile cu poze și filmări?


În primul rând, oamenii își doresc și altceva. Le place ideea de a primi un obiect, le place să vadă și să simtă ceva palpabil. Doar vizionarea unor momente nu se vor compara niciodată cu atingerea unui produs, cu bucuria momentului și entuziasmul până la urechi.


În al doilea rând, fiecare dintre noi punem preț pe un obiect primit, îl luăm în casa noastră și îi oferim o energie. Cu atât mai mult când acel dar are legătură cu noi și cu evenimentele cele mai importante din viața noastră. Totul se păstrează cu mare grijă și devin mai mult decât niște obiecte de decor.


În al treilea rând, oamenilor le va fi mult mai ușor să te recomande prietenilor dacă au ceva să le arate din partea ta, fiind mai mult decât o simplă cutie sau un simplu stick. Tu le oferi viață!


Din pasiune pentru munca ta am realizat multe modele de cutii și le-am îmbunătățit an de an pentru a le oferi clienților tăi totul la superlativ. Fii mai mult decât un fotograf, fii un deschizător de drumuri, idei și noi proiecte.

Niciodată logoul tău nu a arătat atât de bine! 

Înapoi la blog