sedinta foto trash the dress

Ședința foto ”Trash the dress”

Ce este o astfel de ședință? Ședința foto ”trash the dress” este o sesiune foto în care mireasa (sau chiar și mirele) își poartă rochia de mireasă într-un mediu neobișnuit, cu totul atipic, care pornește de la preferințele mirilor în materie de locații deosebite și călătorii, de la pasiuni și hobby-uri, eveniment ce se desfășoară în ținuta de nuntă: rochia de mireasă și costumul de mire.

Odată cu terminarea marelui eveniment, cuplul fericit alege să aibă o astfel de ședință foto pentru un plus de valoare și amintiri mult mai multe, mai prețioase și mai intime. Acest tip de ședință foto oferă oportunități unice de a captura imagini impresionante și memorabile.

Mireasa își alege cu multă grijă, iubire și acordă multă atenție alegerii rochiei. O alege cu toată inima, plină de entuziasm, de fluturi în stomac și o păstrează ca pe un lucru foarte prețios.

Cuplurile aleg fie un oraș nou, o pădure sau un loc cu multă apă. Își doresc poze inedite, iar tu ești singurul care are șansa de a la captura prin obiectivul aparatului tău de fotografiat.

Ideea acestui concept plin de creativitate este să vă eliberați de prejudecăți, să dați frâu liber imaginației și să dați viață poveștii voastre de iubire în modul care vă reprezintă cel mai bine.

În funcție de locul ales de cuplul îndrăgostit, ar fi bine ca tu să fii pregătit cu de toate. Trepied, lumini, protecție în caz că veți merge într-un loc cu apă (sau dacă vine ploaia), energie și muuuultă creativitate.

Așteptăm cu drag poveștile voastre pe rețelele de socializare. Tu unde ai petrecut cea mai inedită și neobișnuită ședință foto trash the dress?

 

Sursă poze foto: Pinterest

Înapoi la blog